Verzend-en leveringsbeleid ETNA Kindercoaching

Bedenktijd/retour

Het zou kunnen, dat u een besteld spel retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de gesealde speldoos nog ongeopend is.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via etnacoaching@gmail.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het spel beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het met zorg en verpak het spel bij een retourzending zorgvuldig.

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. U ontvangt een mailtje, zodra het pakket is verzonden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor een pakket tot 10 kg zijn € 7,25 binnen Nederland en € 13,00 in België en Duitsland.
 Het pakket kan ook in Dordrecht worden opgehaald.

Levering verloopt via de pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag, of de dag daarna, tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

ETNA Kindercoaching doet haar uiterste best voor u als klant. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen.
Onze contactgegevens zijn:

MOUNT ETNA SPEL
ETNA Kindercoaching
Anja van der Hoek
Tel: 06-40211614
etnacoaching@gmail.com
www.etnakindercoaching.nl
Romanovhof 1
3329 BD Dordrecht (NL)
KvK nr. 53623533
Btw NL002029735B80

Garantie & Klachten

Wij doen ons best om de bestelling in goede conditie af te leveren. Mocht het pakketje onverhoopt toch beschadigd zijn geraakt onderweg, dan kunt u binnen enkele dagen contact met ons opnemen. Wij zullen per situatie bekijken, of wij de schade kunnen vergoeden of dat we kunnen zorgen voor een nieuw exemplaar.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar etnacoaching@gmail.com. Indien echt noodzakelijk is het mogelijk om uw klacht aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling betalen via Ideal.
Indien u de bestelling komt afhalen, is contante betaling ook mogelijk.